Първият сингъл от предстоящия албум на групата  е вече факт.

...
Първият сингъл от предстоящия албум на групата  е вече факт.
Коментари Харесай

You're the Voice в нова версия на Jeremy?, и то много добра!

Първият сингъл от идния албум на групата  е към този момент факт. Проектът е римейк на извънредно известната ария от 1986 година " You're the Voice ", изпълнена от Джон Фарнъм . Същата година тя оглавява класациите в Австралия, Германия, Швеция и е в Топ 10 в редица страни като Англия, Швейцария, Австрия, Ирландия. В края на този октомври българската тайфа " Jeremy? " получава правата за преаранжиране и възпроизводство, както и за физическо и цифрово разпространяване на " You're the Voice ".

Новата версия на аудиото е смесена в Ирландия от Янко Генов , виновен за качествения саунд и в дебютния албум на " Jeremy? ", а мастерирането е осъществено в Съединени американски щати от Brian Lucey , работил с реализатори като Liam Gallagher, Marilyn Manson, Royal Blood, Depeche Mode, The Kills, Arctic Monkeys, The Black Keys, Cage The Elephant, The Last Shadow Puppets и доста други известни имена.

Видеото е дело на екипа на Clamer Production Studio , с режисьор Георги Манов , с които бандата работи и по предходните си четири клипа. И още веднъж дружно намират метод да покажат по хубав метод страстите, които ги вълнуват най-силно.

Пейте дружно с тях за новото начало, за откриването на свободата и силата вътре в нас...

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР